Αλλαγές κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Λάρισας

Αλλαγές κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή  που περικλείεται από τις οδούς  Υψηλάντου- Ηρ. Πολυτεχνείου-23ης Οκτωβρίου  και Ηπείρου, θα υλοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από την Πέμπτη 15/12 έως και την Παρασκευή 23/12.

 Οι αλλαγές που επέρχονται είναι οι εξής:

Παγγαίου   (τμήμα από  Ναυαρίνου έως  Υψηλάντου ) – μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Ναυαρίνου  προς την οδό Υψηλάντου.

Πέρπερα  (τμήμα από Οικονόμου εξ Οικονόμων  έως  Παγγαίου) – μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων   προς την οδό Παγγαίου.

Οικονόμου εξ Οικονόμων  (τμήμα από  Υψηλάντου  έως  Πέρπερα) – μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Υψηλάντου  προς την οδό Πέρπερα.

Τσιμισκή   (τμήμα από Γ. Σεφέρη  έως Υψηλάντου)- μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Γ. Σεφέρη    προς την  οδό Υψηλάντου.

Βυζαντίου  (τμήμα από Υψηλάντου έως 23ης Οκτωβρίου)- μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Υψηλάντου  προς την  οδό  23ης Οκτωβρίου.

Κουτσούμπα  (τμήμα από Βυζαντίου έως Ηρ. Πολυτεχνείου)- μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Βυζαντίου  προς την  οδό Ηρ. Πολυτεχνείου.

Χατζηζωγίδου  (τμήμα από 23ης Οκτωβρίου έως Βυζαντίου)- μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό 23ης Οκτωβρίου   προς την  οδό Βυζαντίου.

Λουκιανού  (τμήμα από  Ηρ. Πολυτεχνείου έως  Χατζηζωγίδου)- μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου   προς την  οδό Χατζηζωγίδου.

Λουκιανού  (τμήμα από Γ. Σεφέρη έως  Χαζτηζωγίδου)- μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Γ. Σεφέρη  προς την  οδό Χατζηζωγίδου.


Πηγή: www.ertnews.gr
© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX