Τρίτη μέρα χωρίς νερό ο Βόλος

Δεν έχει προηγούμενο η κατάσταση στον Βόλο με την πόλη να είναι θαμμένη στη λάσπη από την κακοκαιρία Daniel, ενώ για τρίτη μέρα οι κάτοικοι δεν έχουν νερό. 

Η κακοκαιρία Daniel διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά της… Δρόμοι καταστράφηκαν, έγιναν κατολισθήσεις, νοικοκυριά είναι για μέρες χωρίς ρεύμα αλλά η μεγαλύτερη δυσκολία έρχεται από τις ζημιές στο δίκτυο υδροδότησης που έχει διαλυθεί.

Οι αρχές του Βόλου απευθύνουν έκκληση για βοήθεια, ενώ για τρίτη ημέρα είναι κομμένο και το ρεύμα σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Βόλου. Δεν υπάρχει ίντερνετ, ούτε κάποιος τρόπος επικοινωνίας. Η απαγόρευση κυκλοφορίας ίσχυε μέχρι τις 13.00, ενώ οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν άνοιξαν τις επιχειρήσεις τους.

Στο Πήλιο όλα τα χωριά είναι αποκλεισμένα, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση αποκατάστασης της γέφυρας στον δρόμο προς το νότιο Πήλιο από τον στρατό.

Τραγική είναι η κατάσταση στη Ζαγορά, όπου, πέρα από τις υποδομές, καταστράφηκαν όλες οι καλλιέργειες. Όπως λένε οι κάτοικοι, δεν έχει μείνει μήλο πάνω στα δέντρα.


© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX