Μυστική συνάντηση Κέιν – Τούχελ

Στο Λονδίνο για χάρη του Κέιν είχε ταξιδέψει ο Τούμας Τούχελ, ενέργεια που φαίνεται πως κέρδισε τον Άγγλο σταρ.

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν είναι πλέον γνωστό, με την Βαυαρική ομάδα να επιμένει για τον Άγγλο φορ ετοιμάζοντας σύμφωνα με δημοσιεύματα δεύτερη πρόταση για την απόκτηση του από την Τότεναμ, καθώς η ομάδα του Λονδίνου απέρριψε την πρώτη ύψους 67 εκατ. ευρώ.

Βρετανικά και Γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και αναμένεται η πρωταθλήτρια Γερμανίας να ανεβάσει την πρόταση της στα 80 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν.

Από την άλλη, οι «σπερς» αξιώνουν να πάρουν από την επικείμενη πώληση του αρχηγού τους γύρω στα 100 εκατ. ευρώ, με τους Βαυαρούς να διαπραγματεύονται το τελικό ποσό αλλά και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, ελπίζοντας πως θα βρεθεί η χρυσή τομή με την Τότεναμ.

Το γερμανικό περιοδικό « Sport Bild» πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας ένα μυστικό ραντεβού. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ ταξίδεψε στο Λονδίνο στα μέσα Μαΐου και είχε συνάντηση με τον Άγγλο επιθετικό, υπό πλήρη μυστικότητα.

Σε αυτό το ραντεβού, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον Κέιν να διαβεβαιώνει τον Γερμανό κόουτς πως από του χρόνου θα φοράει τη φανέλα της Μπάγερν, έχοντας μεγάλο στόχο την κατάκτηση τίτλων και δη του Champions League.


© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX